VÁLASZT
Royalszalon.hu
megrendelő:Royal Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

Royal Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon honlapjának teljes körű elkészítése volt feladatunk. A mai trendnek megfelelő egyszerű, letisztult megjelenítésbe kellett ágyaznunk a tradicionális szépség eme gyöngyszemeit. Az oldalt egy saját fejlesztésű CMS -re ültettük, így az ügyfél bármikor tudja a tartalmat módosítani, valamint a ruhák gazdag kínálatát bővíteni.


WEB
Jogos a kérdés
megrendelő:4Kids Meseportál Kft.

Jogos a kérdés weboldal programozását vállaltuk nagy lelkesedéssel. Az oldalt egy saját CMS-re ültettük, így minden tartalmi rész tetszőlegesen módosítható a megrendelő által. A grafikát az egyszervolt.hu csapata biztosította számunkra.


Royal szalon 4 oldalas print
megrendelő:Royal Szalon

Royal Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon éves újság megjelenítéséhez készítettünk 4 oldalt.


PRINT
Ész-bontó
megrendelő:4Kids Meseportál Kft.

Ész-bontó flash játék. Gyerekkorunk akasztófás játéka elevenedik meg a monitoron, kicsit más köntösben, mint ahogy megszoktuk. Itt egy bicikli sínyli meg hibáinkat. A grafikát az egyszervolt.hu csapata biztosította.


Kiss Viki
megrendelő:Kiss Viki

Kiss Viki énekesnő, - énektanár felkérésére készítettük el saját, illetve együttesének bemutatkozó oldalát. Az egyediséget és különlegességet tartottuk szem előtt, így a tartalmat egy figyelem felkeltő köntösbe csomagoltuk.


Pénztudorok
megrendelő:Pénztudorok

Egy olyan hirdetési portál elkészítés volt a cél, ahol egyedi igényeket kellett megvalósítani, így sok esetben egy-két gondolat megvalósítása is sok tervezéssel és ötleteléssel valósult meg. A rendszer sokrétegűsége leginkább használat közben mutatkozik, de ez volt a cél. Mai minimál designnak megfelelő kinézet mellett döntöttünk.


Ló 3D model
megrendelő:Farmapid Kft.

Állatokkal a munka nem könnyű, így a technikai segítség mindig jól jön. Eme nemes állatfaj megjelenítése minden grafikust megihlet, így nem lóghattunk ki mi sem a sorból.


GRAFIKA
Fluby
megrendelő:

FLuby egy aranyos buborék hős, aki elindul a hercegnő megmentésére, akit a gonosz tüskés buborék elrabolt. Útja nem egyszerű, mert buborék lévén kerülnie kell a szúrós helyeket. Egy izgalmas és nehéz ügyességi játék várja a kalandra vágyókat.


JC Autó
megrendelő:JC Autó

JC Autó autó alkatrészeket forgalmazó cég magyarországi leányvállalatának készült teljes kreatív. Negyedévente megjelenő szezonális újság, autó dekor, könyöklő, jegyzet füzet, szórólap.


PRINT
Kashmir étterem
megrendelő:Kashmir

Kashmir indiai étterem nyomdai anyagainak elkészítése volt feladatunk. Szórólapokon felül étel, ital lap, valamint tányéralátét készítésével bízott meg minket az egzotikus étterem vezetősége.


PRINT
Kovács József 007
megrendelő:Opten Kft.

József... Kovács József... Amikor egy információ megszerzésért egy irodakukac átváltozik 007-es ügynökké, és mindent elkövet, hogy szigorú, ámbár nem kedves főnöke által megadott feladatot teljesítse. Sikerül neki?


Global GPS Audio Travel Guide
megrendelő:iGuidU WORLD Ltd.

GPS alapú hangos utikalauz. A világot járva nem viehtünk magunkkal mindig idegenvezetőt, de jó lenne tudni minden információt arról, hogy mi vesz minket körül. A vastag könyveket hivatott felváltani ez az iOS aplikáció.


Neroli kozmetika
megrendelő:Neroli kozmetika

Neroli kozmetika egy kis vállalkozás, ahol a szépséget nagy becsben tartják. Az igazi szépség belülről fakad, a test és lélek harmóniájának megtalálásában segítenek. Az oldal nem csak a szolgáltatások reklámozására volt hivatott, hanem aktuális információk megjelenítésére is.


Speedwar
megrendelő:Gigamad Kft.

A sebesség és ügyesség megszállottjainak készült ez a játék. A pálya nehézségén felül egy ellenfél van, az idő. Vajon be tud kerülni a TOP10 -be?


Pizza Boy
megrendelő:

Egy Pizzéria szórólapjának dekorációjához készítettünk grafikát. Nem kértek szokványost, inkább valami szembetűnőbbre vágyott a megrendelő.


GRAFIKA
Nyugalom kertje
megrendelő:

Kertészettel, kert építéssel foglalkozó vállalkozás honlapja. Ami fő szempontunk volt, egy olyan egyedi megjelenítés, ami nem a megszokott kertészeti oldalakat mutatja, hanem valami újat.


Bestnails
megrendelő:Elite Cosmetix Ltd.

Műköröm minden mennyiségben. Legalább is amit egy iOS aplikációba bele lehet zsúfolni. A sokszínűség nem csak a körmökre igaz, hanem a funkciókra is, amivel az alkalmazást felruháztuk. Itt mindent meg lehet tudni a műkörmök világáról, amire szüksége van egy érdeklődőnek.


Parkolós játék
megrendelő:Gigamad Kft.

Autóval lehet száguldani mint a szél, szelni a kilómétereket. De néha a leg fanatikusabbaknak is pihenniük kell. Ilyenkor jön a parkolás. Ez persze lehet öreganyám módjára, de akár profi módon csúcs idő alatt is.


Doki ház
megrendelő:

Animációs filmhez készült ház. Mivel belső jelenetek is készültek, így az épület belső részét is el kellett készítenünk. A vizimalom és a kis híddal sikerült rendhagyóvá tenni a kis házat.


GRAFIKA
Arhív játékok
megrendelő:

Régebben készült játékok linkjei. Ezeket azért hagytuk meg, mert még mindig büszkék vagyunk rájuk, és sok játékot csak fejlődésünk céljaként készítettünk.


JÁTÉK
Arhív webes munkák
megrendelő:

Régebbi webes, referencia munkáink, amik nagy része már nem él, de megmentettük, mert mégis a saját gyerekünk.


WEB
Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink