VÁLASZT
Ész-bontó
megrendelő:4Kids Meseportál Kft.

Ész-bontó flash játék. Gyerekkorunk akasztófás játéka elevenedik meg a monitoron, kicsit más köntösben, mint ahogy megszoktuk. Itt egy bicikli sínyli meg hibáinkat. A grafikát az egyszervolt.hu csapata biztosította.


Fluby
megrendelő:

FLuby egy aranyos buborék hős, aki elindul a hercegnő megmentésére, akit a gonosz tüskés buborék elrabolt. Útja nem egyszerű, mert buborék lévén kerülnie kell a szúrós helyeket. Egy izgalmas és nehéz ügyességi játék várja a kalandra vágyókat.


Kovács József 007
megrendelő:Opten Kft.

József... Kovács József... Amikor egy információ megszerzésért egy irodakukac átváltozik 007-es ügynökké, és mindent elkövet, hogy szigorú, ámbár nem kedves főnöke által megadott feladatot teljesítse. Sikerül neki?


Speedwar
megrendelő:Gigamad Kft.

A sebesség és ügyesség megszállottjainak készült ez a játék. A pálya nehézségén felül egy ellenfél van, az idő. Vajon be tud kerülni a TOP10 -be?


Parkolós játék
megrendelő:Gigamad Kft.

Autóval lehet száguldani mint a szél, szelni a kilómétereket. De néha a leg fanatikusabbaknak is pihenniük kell. Ilyenkor jön a parkolás. Ez persze lehet öreganyám módjára, de akár profi módon csúcs idő alatt is.


Arhív játékok
megrendelő:

Régebben készült játékok linkjei. Ezeket azért hagytuk meg, mert még mindig büszkék vagyunk rájuk, és sok játékot csak fejlődésünk céljaként készítettünk.


JÁTÉK
Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink