VÁLASZT
Royalszalon.hu
megrendelő:Royal Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

Royal Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon honlapjának teljes körű elkészítése volt feladatunk. A mai trendnek megfelelő egyszerű, letisztult megjelenítésbe kellett ágyaznunk a tradicionális szépség eme gyöngyszemeit. Az oldalt egy saját fejlesztésű CMS -re ültettük, így az ügyfél bármikor tudja a tartalmat módosítani, valamint a ruhák gazdag kínálatát bővíteni.


WEB
Jogos a kérdés
megrendelő:4Kids Meseportál Kft.

Jogos a kérdés weboldal programozását vállaltuk nagy lelkesedéssel. Az oldalt egy saját CMS-re ültettük, így minden tartalmi rész tetszőlegesen módosítható a megrendelő által. A grafikát az egyszervolt.hu csapata biztosította számunkra.


Kiss Viki
megrendelő:Kiss Viki

Kiss Viki énekesnő, - énektanár felkérésére készítettük el saját, illetve együttesének bemutatkozó oldalát. Az egyediséget és különlegességet tartottuk szem előtt, így a tartalmat egy figyelem felkeltő köntösbe csomagoltuk.


Pénztudorok
megrendelő:Pénztudorok

Egy olyan hirdetési portál elkészítés volt a cél, ahol egyedi igényeket kellett megvalósítani, így sok esetben egy-két gondolat megvalósítása is sok tervezéssel és ötleteléssel valósult meg. A rendszer sokrétegűsége leginkább használat közben mutatkozik, de ez volt a cél. Mai minimál designnak megfelelő kinézet mellett döntöttünk.


Neroli kozmetika
megrendelő:Neroli kozmetika

Neroli kozmetika egy kis vállalkozás, ahol a szépséget nagy becsben tartják. Az igazi szépség belülről fakad, a test és lélek harmóniájának megtalálásában segítenek. Az oldal nem csak a szolgáltatások reklámozására volt hivatott, hanem aktuális információk megjelenítésére is.


Nyugalom kertje
megrendelő:

Kertészettel, kert építéssel foglalkozó vállalkozás honlapja. Ami fő szempontunk volt, egy olyan egyedi megjelenítés, ami nem a megszokott kertészeti oldalakat mutatja, hanem valami újat.


Arhív webes munkák
megrendelő:

Régebbi webes, referencia munkáink, amik nagy része már nem él, de megmentettük, mert mégis a saját gyerekünk.


WEB
Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink