VÁLASZT
Pénztudorok
megrendelő:Pénztudorok

Egy olyan hirdetési portál elkészítés volt a cél, ahol egyedi igényeket kellett megvalósítani, így sok esetben egy-két gondolat megvalósítása is sok tervezéssel és ötleteléssel valósult meg. A rendszer sokrétegűsége leginkább használat közben mutatkozik, de ez volt a cél. Mai minimál designnak megfelelő kinézet mellett döntöttünk.

A Pénztudorok egy pénzügyi tanácsadókat és az e témában érdeklődő embereket összekapcsoló portál. Különböző szolgáltatásokat kellett az oldalba integrálni, ügyelve arra, hogy az oldal legmaximálisabban automatikusan működjön egy adminisztrációs felület segítségével, ahol a folyamatok nyomon követhetőek. A különböző hirdetési csomagok kezelése, hirdető típusok alkalmazása, valamint az ajánlások és céges hirdetések kezelése külön érdekes feladat volt számunkra, amit sikerült a kívánalmaknak megfelelően megoldani. Kinézetnél elvárás volt a gyors, ámde szép átlátható megjelenítés, így mivel az információk szembekerülése a cél, minimális designt alkalmaztunk. Az oldal újként debütál hamarosan az online piacon, így a teljes brand kiépítése is feladatunk. Elsőnek a logó tervezést kaptuk, ami egy szépen megfestett, könnyen értelmezhető ikon lett.

Reméljük az oldal sikeres lesz és sokáig részt tudunk venni annak működtetésében.

Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink