VÁLASZT
Royalszalon.hu
megrendelő:Royal Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

Royal Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon honlapjának teljes körű elkészítése volt feladatunk. A mai trendnek megfelelő egyszerű, letisztult megjelenítésbe kellett ágyaznunk a tradicionális szépség eme gyöngyszemeit. Az oldalt egy saját fejlesztésű CMS -re ültettük, így az ügyfél bármikor tudja a tartalmat módosítani, valamint a ruhák gazdag kínálatát bővíteni.

WEB

A Royal Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon honlapjának  kinézeténél ügyelnünk kellett, hogy a tartalmat ne nyomja el a keret, így a mai trendnek megfelelő minimalista stílust követtük.

Ügyfelünk kérésére az oldal tartalmát teljes mértékben módosíthatóra készítettük. Adminisztrációs oldalon keresztül tudja a tartalmat, kategóriákat, termékeket kezelni. Egy ruha több kategóriához is tartozhat, így ezen kérés megvalósításakor ügyelnünk kellett a könnyű kezelhetőségre. A ruháknál a képeket tetszőleges sorrendbe lehet rendezni. Akciós oldalakkal tudják az oldalt még aktuálisabb tartalommal feltölteni.

Reméljük az új oldalnak köszönhetően sokan megtalálják a nekik megfelelő öltözetet.

Termékünk
BrainPostit
Projekt menedzser és Vállalat irányítási rendszer az Ön igényeinek megfelelően. Tegye könnyebbé cége működését, és adjon utat a fejlődésnek. Sokszor az időhiány a legnagyobb ellenség. Segítünk legyőzni.
Munkáink