Skip to content

Játék fejlesztés

Nem csak a gyerekeké a digitális játék világ. Elég csak egy ötlet, mi megvalósítjuk. Teljes körű játék fejlesztést biztosítunk. Egyedi játék fejlesztés többféle platformra, akár az igényeknek megfelelően eszközök integrálásával is.
PC, Mobil, VR, AR játék fejlesztés. Teljes integrálás szimulátorra, tracking rendszerekre.

Játék fejlesztés

Élmények mindenhova

Ha egy hullámvasútra kérnek VR élményt, vagy egy szimulátorra, nem jelent problémát. Egyedi élmények készítése az egyik specialitásunk. Ha az eszköz nem létezik csak az ötlet, mi azt is megtervezzük és elkészítjük.

Reklám tuning

Hirdesse cégét, termékeit, szolgáltatásait játékon belül. Készítsen saját játékot, élményt cégére igazítva és adja ingyen. Elmondja mit szeretne reklámozni, a többit ránk bízhatja. Ötlettől a kész programig elkészítünk mindent.

Oktatás modern módon

Az interaktív oktatás bizonyítottan hatékony. Modern technológiai eszközökkel tudjuk növelni az információ átadást. Múzeumok, iskolák, oktató anyagoknál már alkalmazzák.

Iparban is jelen

Az iparban egyre nagyobb szerepet kap a bemutatás, oktatás. Ezt nem lehet mindig valós eszközökkel, így lehetőséget nyújtunk ipari bemutató, oktató programok elkészíttetésére. Nincs korlát csak bővülő tudás.

Egyedi fejlesztés

A képzelet azt mondják határtalan. Lepjen meg minket, mi megvalósítjuk. Sok korlátot ledöntünk, de mi tudjuk, az egyedi dolgokhoz ez kell.

Virtual Reality

Virtual Reality játékok, élmények, alkalmazások készítése. Stand Alone szemüvegre, vagy PCVR-ra. Elmondja mit szeretne, mi megtervezzük, elkészítjük. A felhasználási lehetőségek korlátlanok.
Lépjen túl a valóságon!

Augment Reality

Növeljük a dimenziók számát. Tablet vagy telefon segítségével a valós teret ki tudja bővíteni. Tolja ki a valóságot, adjon hozzá új élményeket.
Adjon a dimenzióhoz még egyet!

Kinect

A Kinect lát. A Kinect figyel. A Kinect feldolgozza mozgásunk. A mozgásunkkal tudjuk irányítani a játékot. Csak mozogni kell. Akár testünk minden része interaktivitásba tud kerülni a program elemeivel.
Ugorjon az élménybe!

3D modellezés

High és Low-poly modellezés, textúrázás.

Animáció, VFX

2D, 3D animációk, filmek készítése. Vizuális effektek gyártása.